Descobertes en bici a la Reserva Natural del Remolar-Filipines

20%

Viladecans

El descompte del 20% s'aplicarà per a un grup mínim de 4 persones i l'activitat té un mínim de participació de 12 persones

Preu amb descompte: 24€ adult i 12€ nens
Preu sense descompte: 30€ adult i 15€ nens

És necessari activar la promoció

Per gaudir d'aquesta promoció és necessari fer reserva prèvia.

Data límit de reserva: 3 dies abans


Itinerari circular d’uns 10km, on es visitarà la Reserva Natural del Remolar-Filipines, la platja de la Pineda -Viladecans- i una part del parc agrari: l’Espai Agroambiental Delta del Llobregat.
El gran valor natural i paisatgístic de la zona del Delta del Llobregat on estem, està protegida per la Xarxa Natura 2000, el Parc Agrari del Baix Llobregat, forma part del Corredor biològic Reguerons-Remolar, és zona ZEPA (zona d’especial protecció per a les aus) i tot això al costat de platges amb dunes i vegetació protegida.
Aquest recorreguts s’adapta perfectament a les condicions que trobem al Delta del Llobregat: terreny pràcticament pla, carrils bici, accesible per famílies amb nens petits.
A l'hora de dinar s'acabarà la ruta a l'espai Agroambiental on es farà un dinar pagès.
Des de Fundació Sigea us volem acompanyar a descobrir alguns dels llocs més ben preservats del Delta del Llobregat i, a més, fer-ho en BICICLETA ja que creiem que és la millor manera de gaudir-los.
Us animem a participar en aquest recorregut i descobrir el Delta del Llobregat des d’un punt de vista diferent!
Si no teniu bici, no és cap problema. Fundació Sigea disposa d’una flota de bicicletes plegables adaptades a moltes mides.

Dissabtes i diumenges
Horari: De 10 a 16h

PUNT DE TROBADA:
Adreça: Espai Agroambiental Delta del Llobregat, finca agrícola situada al Camí del Mar s/n (es troba al costat d'AGROPOLIS) de Viladecans, coordenades GPS: 41°17'24.4"N 2°02'41.6"E
Viladecans
Telèfon: 649343794
Email: reserves@fundaciosigea.org
http://www.fundaciosigea.org

Mínim participants: 12 persones

Per gaudir d'aquesta promoció és necessari fer reserva prèvia.

Data límit de reserva: 3 dies abans

Veure mapa