La SuperFesta

Un matí ple de jocs i tallers us esperen, el diumenge dia 31, al parc de Can Mercader de Cornellà

La SuperFesta tindrà un final d’alt voltatge, amb l’actuació de l’aclamada banda Reggae per Xics

La festa suposa l’arrencada del mes més divertit del Baix Llobregat

La SuperFesta és el nou esdeveniment que dona la benvinguda al SuperMes del Baix Llobregat. Tindrà lloc el proper diumenge dia 31 de març al Parc de Can Mercader de Cornellà. Es tracta d’un matí farcida d’activitats pensades per fer gaudir petits i grans i que culminarà amb l’actuació d’un dels grups del moment: la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics.

La SuperFesta engegarà a les 10.30 h del matí i els participants podran gaudir d’activitats ben diverses:


Jocs de fusta gegants

Jocs de fusta gegants

Tradicionals i familiars, pensats perquè tota la família pugui jugar plegada. Hi haurà jocs de lògica i d’enginy, de punteria i trencaclosques.

Fustes i fustetes

Fustes i fustetes

Milers de petites peces de fusta rectangulars i llistes s’apilen per formar figures increïbles. Es posa en joc l’enginy, l’equilibri, la concentració i la paciència.

Maquillatge

Taller de maquillatge

Tots els infants que ho vulguin es podran convertir en superherois i superheroïnes i lluir, com la Puput Punxetes, un misteriós antifaç.

Bombolles

Bombolles de sabó

Milers de bombolles ompliran l’espai, per fer les delícies dels més menuts.

Xanquers

Diversió des de les alçades

Hi haurà dos xanquers que amenitzaran la quitxalla des de l’alçades, passejant-se pel parc damunt les xanques i lluint uns vistosos vestits.

Photocall

Photocall amb la Puput

La vistosa Puput Punxetes, la mascota ambaixadora del SuperMes i de la comarca del Baix Llobregat, també serà present a la SuperFesta, passejant-se, regalant somriures, globus i calcomanies; i fent-se fotos al Photocall itinerant amb tots els infants que ho vulguin.

Reggae per Xics

Concert de Reggae per Xics

El plat fort arribarà a les 12 del migdia amb l’actuació de Reggae per Xics. Amb més de 12.000 discos venuts, la banda del Baix Llobregat ha composat una cançó exclusiva per a la seva comarca, que inclouran al repertori de la SuperFesta. Reggae per Xics, amb una proposta singular que fusiona ritmes jamaicans amb les cançons populars catalanes que tots hem cantat, aconsegueix entusiasmar i fer ballar grans i petits.