Diverteix-te amb la Puput

On està la puput?

Concurs setmanal en què preguntarem als usuaris de Facebook els dilluns d’abril on estarà la Puput aquell dissabte. El/la guanyador/a rebrà una tassa de la Puput com a premi. El nom del guanyador/a es donarà a conèixer cada dijous amb una story a Facebook i s’emprarà la plataforma Easypromos (concurs aleatori).

Fotos concurs puput

Quin pla faràs aquest Supermes?

Durant la primera quinza d'abril els usuaris d’Instagram podran participar en aquest concurs mitjantçant un comentari al post que publicarem el dia 5 d’abril. El guanyador/a rebrà com a premi una activitat del Supermes per a quatre persones (dos adults i dos nens) i un dinar per a quatre persones (dos adults i dos nens). Per entrar dins del sorteig cal que en el comentari s’especifiqui quin pla del Supermes voldrien fer i amb qui (hauran d’etiquetar aquesta persona amb el seu nom d’usuari a Instagram). El nom del guanyador/a es publicarà a les stories el 14 d’abril i s’emprarà la plataforma Easypromos (concurs aleatori).

Fotos concurs pla

Comparteix el teu Supermes!

Durant la segona quinzena d'abril els usuaris de Facebook podran participar en aquest concurs publicant una foto en el comentari del post que Turisme Baix Llobregat comparteixi el dia 16 d’abril. En aquesta foto s’ha de veure una activitat del Supermes 2019. El guanyador/a rebrà com a premi una activitat del Supermes per a quatre persones (dos adults i dos nens) i un dinar per a quatre persones (dos adults i dos nens). El nom del guanyador/a es publicarà a les stories el 28 d’abril i s’emprarà la plataforma Easypromos (concurs aleatori).

Premis

Fotos concurs comparteix

Consulta les bases dels concursos