La Passió d'Esparreguera

20%

Fundació Privada La Passió d’Esparreguera (Esparreguera)

20% de descompte en l'entrada. Cal fer la reserva prèvia de les entrades a través del correu info@lapassio.cat o bé trucant al 937771587 de dilluns a divendres de 17h a 20h, indicant la promoció 'Supermes' en tramitar la reserva.

Preu amb descompte: 17,60€
Preu sense descompte: 22€


La Passió d'Esparreguera és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història. La grandiositat del teatre (1.700 localitats), la gran quantitat d'actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió del text, i la música original interpretada en directe per una orquestra i una coral... converteixen La Passió d'Esparreguera en una producció teatral de característiques úniques.
La Passió ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 37 escenes dividides en dues parts: la primera part al matí i la segona a la tarda.
Aquesta estructura, poc freqüent en el teatre actual, converteix La Passió d'Esparreguera en una festa popular per gaudir durant tot un dia. Els espectadors estan convidats a viure una jornada teatral tan singular que de ben segur repetiran en més d'una ocasió al llarg de la seva vida.
Un centenar de personatges, a més de quatre-cents figurants i poble, una orquestra, una coral, equips de tramoia, il·luminació i so, atenció a l'espectador, encarregats de vestuari i maquillatge, manteniment, administració... tots ells —prop d'un miler de persones— són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural. Sense oblidar el públic fidel —més de 15.000 persones cada any— que ha convertit una història, amb final conegut, en l'argument teatral més representat de Catalunya.

Fins l'1 de maig
Horari: 8, 15 i 22 a les 10:30. 28 a les 17:00

PUNT DE TROBADA:
Adreça: Av. Francesc Macià, 83-89
Esparreguera
Telèfon: 937771587 - 69372526
Email: info@lapassio.net
http://www.lapassio.net

Per gaudir d'aquesta promoció és necessari fer reserva prèvia.